Konkurs za volontere „Srbija-NATO“

septembar 13, 2010 Vesti, Seminari

Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative (www.cddri.org), zajedno sa Beogradskim centrom za bezbednosnu politiku (BCBP, www.ccmr-bg.org), raspisuje konkurs za 30 volontera za rad na projektu „Četvrti seminar studenata FPN“, koji će se održati od 28. do 31. oktobra 2010. godine na Kopaoniku i čija će tema biti „Srbija i NATO“.

Od volontera će se najpre očekivati da pohađaju uvodni seminar u organizaciji BCBP, kako bi stekliznanje koje će potom preneti učesnicima „Četvrtog seminara studenata FPN“, u okviru prvog predavanja. Zatim, biće angažovani na poslovima logistike, uoči događaja i u njegovom toku. Rad volontera koordiniraće organizacioni tim seminara.

Za izabrane volontere biće obezbeđen besplatan prevoz i smeštaj na bazi polupansiona u hotelu„Anđela“ (http://www.konaci-kopaonik.com/angella.htm). Imaće priliku da steknu značajna saznanja o bezbednosnim integracijama, odnosu Srbije i NATO kao i problemi

ma politike bezbednosti od stručnjaka iz državne administracije i BCBP. Angažovanje na izvođenju seminara će uključiti komunikaciju sa gostima i predavačima, kao i predstavnicima medija, što će im biti od koristi u razvoju karijere. Volonterima će na kraju biti izdate potvrde-sertifikati za uspešno volontiranje na projektu.

Pozivamo zainteresovane studente dodiplomskih i postdimplomskih studija Fakulteta političkih nauka, Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, kao i Fakulteta bezbednosti i Vojne Akademije da uz biografiju, prilože motivaciono pismo u kome će navesti razloge svog interesovanja za učešće u projektu, odnosno seminaru. Motivaciono pismo ne sme biti duže od 300 reči. Konkurs je otvoren do 17. septembra. Prijave za seminar slati na seminarfpn@cddri.org, ili putem formulara koji se nalazi na ovoj stranici.

Tagovi:

Komentari (5)

 

 1. jovana jevtic kaže:

  Postovani,zao mi je sto se nisam prijavila u odredjenom roku.Imala sam zdravstvenih problema i nisam bila u mogucnosti da vam se javim. Zanimljiva je tema i zelela bih da ucestvujem i naucim nesto novo,a moje postojece znanje mozda ce vam biti od koristi.

 2. zarko stekovic kaže:

  zao mi je sto se nisam na vreme javio,nisam iz beograda i nemam kompjuter pri sebi tako da sam kasno i saznao za ovo volontiranje.zaista bih voleo da ucestvujem i naucim nesto novo ,sto ce mi biti u budcnosti potrebno.

 3. ivan negrojevic kaže:

  Zbog nemogucnosti pristupa internetu nisam bio u prilici da na vreme vidim da je ovaj konkurs u toku, a tema me izrazito interesuje, pa bih hteo da, iako sa zakasnjenjem, izrazim zelju da ucestvujem u ovom projektu i steknem nova saznanja o ovoj temi, koja ce mi svakako koristiti.

  • admin kaže:

   Postovane kolege,

   Posaljite Vase motivaciono pismo i CV na nas mail, i Vasa aplikacija za seminar ce biti razmotrena.

   S’postovanjem

   Vas CDDRI

 4. nicic nikola kaže:

  poslao sam prijavu za volontiranje sa zakasnjenjem, nadam se da ce biti razmotrena. unapred hvala

Ostavi komentar