Studentsko stažiranje u kancelariji narodnog poslanika Konstantina Samofalova

septembar 3, 2011 Vesti, Projekti

Narodni poslanik Konstantin Samofalov i Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative danas su potpisali Memorandum o saradnji na projektu o studentskom stažiranju u KANCELARIJI NARODNOG POSLANIKA – KONSTANTINA SAMOFALOVA na Vračaru.

Ovaj Memorandum predstavlja platformu za buduću zajedničku saradnju, koja će biti usmerena na jačanje državnih institucija, približavanje građana najvišem zakonodavnom organu – Narodnoj skupštini Republike Srbije, osnaživanje duha demokratije i demokratskih vrednosti, kao i pomoći mladim i edukovanim ljudima da stečeno teorijsko znanje primene u praksi.

Razmenom znanja i iskustava i objedinjavanjem resursa, Kancelarija narodnog poslanika i CDDRI će započeti zajednički rad na projektu stažiranja studenata fakulteta društvenih nauka u Kancelariji narodnog poslanika Konstantina Samofalova.


Nakon potpisivanja ovog Memoranduma, poslanik Samofalov zahvalio se Stevanu Nedeljkoviću, koji je u ime CDDRI potpisao Memorandum, i istakao zadovoljstvo što će Kancelarija postati partner na jedanom ovako dobrom projektu, svesna da se većina studenata fakulteta društvenih nauka suočavaja sa nedostatkom studentske prakse.

„Teorijsko znanje jeste neophodno, ali ne i dovoljno. Kroz projekat stažiranja studenti će dobiti neophodne veštine koje će im olakšati put ka pronalaženju posla“ rekao je poslanik Samofalov osvrćući se na današnje potpisivanje memoranduma. “U Kancelariji narodnog poslanika studenti će obogatiti svoja iskustva, proširiti svoja teorijska znanja i dobiti nove, sveže, informacije iz oblasti domaće i međunarodne politike, kao i pitanjima odbrane i bezbednosti kojima se ja bavim“ dodao je narodni poslanik Konstantin Samofalov.

Tagovi:

Komentari (2)

 

  1. Ivana kaže:

    A kako mogu da se prijavim za ovo……………???? :-)

  2. admin kaže:

    Uskoro ce biti raspisan konkurs. Pratite nas sajt i stranicu na fejsbuku.

Ostavi komentar